Ik ben op zoek naar ...

Droogkuis, wasserij en strijkdienst voor particulier

Wil je meer vrije tijd na je werkuren? Meer tijd doorbrengen met je partner, je kinderen, familie en vrienden? Hoe ga je dit aanpakken?

Wasserij - droogkuis

Bij Gomoli vinden ze dat jij je vrije tijd dubbel en dik hebt verdiend. Je hebt vrije tijd nodig om tot rust te komen of in ontspannen sfeer leuke activiteiten te gaan doen. Wacht niet tot je pensioen, geniet nu van het leven.

Gomoli geeft je 5 oplossingen voor meer vrije tijd

Wasserij

De wasserij van Gomoli is één van de meest hoogtechnologische en vooruitstrevendste van België. Gericht naar horeca zaken maar ook perfect voor huishoudens. Hét voordeel van een grote was capaciteit, is dat we de prijs per stuk, heel laag kunnen houden. Een ander voordeel van onze hoogtechnologische wasmachines, is dat de kwaliteit van de was zeer goed is: kleuren behouden, geen slijtage en langere levensduur.

Gomoli wast je kilo was zoals beddengoed, tafellakens, servetten,… en huishoud was zoals hemden, broeken, truien,…

Droogkuis met luxe afwerking

Gomoli noemt het droogkuis, maar nieuwkuis, stomerij of chemische reiniging zijn hetzelfde. Dit passen we toe voor:

  • Fragiele kledingstukken en bovenkledij (maatpakken, avondkledij, natuurlijke stoffen zoals wol en linnen).
  • Tapijten, gordijnen, zetelovertrekken, dekbedden, daim en leder, paardendekens…

Strijkdienst met dienstencheques

Gomoli heeft een gans team van strijkers voor je klaarstaan. Uitgerust met professionele strijkijzers, wordt je was manueel, kraakvrij en perfect gestreken. Snel en professioneel.

Hersteldienst

Gomoli heeft ook een ‘inhouse’ hersteldienst voor kleine herstellingen aan kledingstukken. Heb je een venijnige vlek op een kledingstuk of tafellaken, Gomoli ontvlekt en verwijdert alsof er niks is gebeurd

Bij Gomoli of bij jou thuis

Wasgoed kan altijd worden afgeleverd en opgehaald tijdens de openingsuren. Wens je je gewassen en of gestreken wasgoed bij je thuis afgeleverd zien, dan kan dit perfect (mits kleine vergoeding).

Zeg nu zelf, 5 oplossingen voor meer vrije tijd. Er wordt gezegd dat tijd geld kost maar Gomoli bekijkt het andersom:

Welkom bij wasserij Gomoli voor particulierHoreca wasserij Gomoli voor al je feestzaal linnen

De extra vrije tijd die je krijgt, kost je heel weinig geld in verhouding met de betere kwaliteit en de gezondheid in je leven.