Ik ben op zoek naar ...

Horeca textiel voor hotel

Gomoli begrijpt als geen ander de dagelijkse problemen waarmee jij als hoteleigenaar of hotelmanager te maken heeft. Continuïteit is van cruciaal belang. Korte en directe communicatie helpen problemen sneller en efficient op te lossen.

Horeca textiel voor hotel - badlinnen

Gomoli, dé specialist in verhuur, verkoop en onderhoud van horeca textiel in Antwerpen en Zeeland, weet als geen ander, dat met je bedlinnen en badlinnen, je imago en reputatie altijd op het spel staan. Goede kwaliteit, prima service en flexibele oplossingen kunnen bieden is daarom van groot belang voor ons.

Onze dienstverlening is zeer compleet in onderhoud, verhuur en verkoop. We zijn dan ook steeds opzoek naar bedrijfsspecifieke oplossingen.

Assortiment horeca textiel

Gomoli verzorgt het onderhoud van je textiel. Desgewenst kan dit ook steeds gehuurd of aangekocht worden.

  • Badlinnen en bedlinnen
  • Tafellinnen
  • Klantenwas en uniformen
    Opgehaald om 09:00 ’s morgens en dezelfde dag nog netjes terug bezorgd.
  • Gordijnen en donsdekens

Elk hotel heeft haar eigen wensen en eigenschappen. Zo ook voor het bedlinnen en badlinnen, tafellinnen, gordijnen…. noem maar op. Gomoli bespreekt graag met je, jouw specifieke noden.

Horeca wasserij Gomoli staat altijd voor je klaarHoreca wasserij Gomoli voor al je hotel linnen

Gomoli staat altijd klaar voor je

Met haar leveranciers, streeft Gomoli naar de beste kwaliteit hotellinnen voor jouw zaak. Het hele jaar door staan we voor je klaar, zelfs ook op feestdagen. Gomoli, jouw partner in zorgeloos linnenbeheer. Neem vandaag nog contact op met ons.