Ik ben op zoek naar ...

Horeca textiel voor feestzaal

Waarom kiezen mensen jouw zaal uit voor hun huwelijk, verjaardag, doop, baby borrel of bedrijfsevenement te houden? Ze kiezen voor jouw feestzaal omdat ze ervan overtuigd zijn dat jij het beste kader voor een geslaagd feest kan bieden. Ze hebben een blindelings vertrouwen dat jij hun feest tot in het kleinste detail perfect kan laten verlopen.

Horeca textiel voor feestzaal

Om dit als feestzaal uitbater te kunnen garanderen, doe je beroep op leveranciers waarop je kunt rekenen. Zo ook voor je horeca textiel. Gomoli is dé specialist in verhuur, verkoop en onderhoud van horeca textiel in Antwerpen en Zeeland.

Een geslaagd feest begint met Gomoli

Gomoli weet dat een geslaagd feest, start met perfect aangeklede stoelen en tafels. Gomoli verleent een zeer complete dienstverlening en is steeds opzoek naar bedrijfsspecifieke oplossingen. Individuele dienstverlening met bijzondere aandacht voor de juiste verhouding in prijs/kwaliteit. Op en top professioneel, gespecialiseerd en altijd betrouwbaar.

Gomoli begrijpt als geen ander de dagelijkse problemen waamree jij als feestzaal eigenaar of manager met te maken heeft. Continuïteit is van groot belang. Direct en korte communicatie helpen problemen sneller en efficient op te lossen.

Assortiment horeca textiel

Gomoli verzorgt het onderhoud van:

  • Tafellinnen
  • Uniformen
  • Gordijnen

Iedereen heeft eigen wensen en niet elke feestzaal in hetzelfde. Dit is ook zo voor het linnen. Gomoli bespreekt graag met je, jouw specifieke noden.

Horeca wasserij Gomoli staat altijd voor je klaarHoreca wasserij Gomoli voor al je feestzaal linnen

Dienstverlening

Het hele jaar door staat Gomoli voor je klaar, zelfs ook op feestdagen. Kies voor zorgenloos linnenbeheer. Neem vandaag nog contact op met ons.