Ik ben op zoek naar ...

Horeca textiel voor restaurant

Wat maakt een restaurant beter dan een ander? Je hebt de neiging om te zeggen dat het de keuken is die het doet, de creaties van de kok. Maar er is veel meer nodig om je vandaag als restauranthouder te onderscheiden van je concurrenten.

Horeca textiel voor restaurant

Jouw doelstelling is je klanten een blijvende positieve totaal ervaring mee te geven na hun bezoek. Mensen zeggen altijd “het was er heel lekker, bediening super en het restaurant was heel mooi ingericht, gezellig, proper, tot in de puntjes verzorgd,…”.

Vooral het laatste is van doorslaggevend belang omdat visuele indrukken het langst in het geheugen blijven. Daarom zet je als restauranthouder alles in het werk om het juiste kader te creëren.

Een geslaagd bezoek aan je restaurant start dus met een mooi aangeklede tafel.

Zorgenloos linnenbeheer

Met al meer dan 40 jaar ervaring begrijpt Gomoli als geen ander de dagelijkse problemen waarmee jij als restaurant eigenaar of manager te maken hebt. Korte en direct communicatie helpen problemen sneller en efficient op te lossen. Continuïteit is van cruciaal belang.

Onze dienstverlening is zeer compleet in onderhoud, verhuur en verkoop. We zijn ook steeds opzoek naar bedrijfsspecifieke oplossingen.

Assortiment horeca textiel

Gomoli staat in voor het onderhoud van je:

  • Tafellinnen
  • Uniformen
  • Gordijnen

Elk restaurant heeft haar eigen wensen en karakter, zo ook voor het linnen. Gomoli bespreekt graag met je de vele mogelijkheden en jouw specifieke noden.

Horeca wasserij Gomoli staat altijd voor je klaarHoreca wasserij Gomoli voor al je restaurant linnen

Betrouwbare partner

Gomoli is dé bedrijfsoplossing in textiel voor alle restaurants. Op en top professioneel en gespecialiseerd voor de horeca. Geniet van een dienstverlening het hele jaar door, zelfs ook op feestdagen. Kies voor een zorgeloos linnenbeheer. Neem vandaag nog contact op met ons.