Ik ben op zoek naar ...

Totale service met 4 troeven voor jouw bedrijf

Gomoli beschikt over 4 troeven waarmee zij dé specialist in horeca textiel zijn geworden. De 4 troeven of met andere woorden, in de 4 bedrijfsoplossingen zitten 30 jaar lange ervaring en kennis vervat.

Gomoli stelt ze ter beschikking van jouw hotel, restaurant, feestzaal, bed en breakfast, vakantiepark,… Overal waar linnen aan te pas komen, kunnen wij voor jouw onderneming, een meerwaarde zijn.

Welke zijn de 4 troeven – bedrijfsoplossingen?

Tafellinnen, bedlinnen, badlinnen huren of aankopen?

Gomoli biedt je een ruime keuze in de textielpakketten. Je kan alle linnen huren of kopen. Afhankelijk van de capaciteit van je zaak en de drukte van reservaties en evenementen, adviseert Gomoli welke textielpakketten voor jou het meest rendabel zijn in financiering, beheer, onderhoud en voorraad.

Horeca textiel onderhoud

Het machinepark van de industriële horeca wasserij Gomoli, behoort tot het meest innovatieve en geavanceerde wat er in België bestaat. Jouw voordelen?

  • Een hoogtechnologisch was proces met een minimum aan slijtage en een maximum aan kleurvastheid.
  • Door de moderne uitrusting van de wasserij, is de was capaciteit bijzonder groot en stijgt het rendement per te wassen stuk. Jouw voordeel is dat Gomoli een prijstarifering kan hanteren die voor jou bijzonder gunstig uitvalt. Zonder in te boeten aan kwaliteit en service.

Gomoli is op gebied van industriële horeca wasserij een unicum in België. Op Open Bedrijvendagen stelt Gomoli haar wasserij open voor het grote publiek want het is echt een bezoek waard.

De professionele klanten van Gomoli zijn er elke dag welkom. Het enigste wat we je vragen, is een afspraak via het contactformulier vast te leggen.

Textiel materiaal en designs

Gomoli werkt met 3 topleveranciers voor de aankoop van tafellinnen, bedlinnen en waslinnen. Het assortiment wordt elk jaar met nieuwe designs aangevuld zodat de keuze in huur of aankoop voor de klant onbeperkt blijft. Voor elke stijlinrichting, is er vast en zeker een perfect passend textiel pakket. Heb je zelf een leuk design gespot? Laat het aan Gomoli zien en wie weet krijgen wij het wel te pakken.

Naast het design, zijn de duurzaamheid, flexibiliteit van de linnen en de prijs de andere belangrijke criteria voor het samenstellen van assortiment.

Ophalen en leveren

Elke klant krijgt zijn eigen ophaal- en leverronde in de planning. De rondes worden bepaald door de locatie van je zaak en de noden, voortvloeiend uit je activiteiten. Er zijn horeca zaken die Gomoli meerdere malen per week aandoet. Het netwerk van de rondes beslaat de stad Antwerpen, de regio Antwerpen en delen van Zuid-Nederland.

Gomoli is dé bedrijfsoplossing in horeca textiel voor de betere horecazaken, feestzaal uitbaters en verhuurders in feestmateriaal en feestbenodigheden. Op en top professioneel, industrieel en altijd betrouwbaar.

CTA

Ben je eigenaar, manager of verantwoordelijk aankoop van een betere horecazaak? Met de 4 troeven maak jij het verschil. Bel ons vandaag nog op +32 3 664 26 45 of vraag vrijblijvend meer informatie aan via het aanvraagformulier.